در حال حاضر تنها دو درصد از خودروها در ایالات متحده برقی هستند، اما پیشبینی میشود تا سه دهه آینده، بخش عمدهای از خودروهایی که در آمریکا تردد میکنند، خودروهای برقی باشند.
رانندگان آمریکایی به طور متوسط سالانه حدود ۳ تریلیون مایل رانندگی میکنند و برای این حجم از حرکت، بیش از ۱۷۰ میلیارد گالن بنزین و دیزل مصرف میکنند. تبدیل تمام این مایلها به برق، تقاضای جدیدی برای سیستم تولید و عرضه برق کشور آمریکا خواهد داشت.
چالش اصلی خودروهای برقی
دقت کنید دقیقاً موضوع همین جا است. اگر همه خودروها در ایالت تگزاس همین امروز برقی شوند، این ایالت به ۱۱۰ تراوات ساعت برق بیشتر در سال نیاز دارد که به اندازه مصرف تقریباً ۱۱ میلیون خانه در سال است.
اما مسئله اصلی، حتی میزان مصرف برق نیست، میتوان این میزان از برق را تولید کرد. مسئله مهمتر بحث زمانبندی استفاده از شبکه است. دقت کنید زمانبندی در شبکهای که حالا هر خودرو مثل یک دوشاخه سیار عمل میکند که هر لحظه ممکن است برای شارژ شدن به برق وصل شود. نکته مهم این است که اگر حجم بالایی از این وسائل به شبکه متصل شوند، میتوانند پیک بالایی از مصرف را به صورت لحظهای به شبکه تحمیل کنند و این برای شبکه یعنی فاجعه. ویدیوی کوتاه بالا شبیهسازی همین موضوع است.
کار آینده پژوهانه در صدد حل چالشهای آینده
متخصصان صنعت برق کاملاً این مسئله را درک میکنند و میدانند که هوشمندسازی شبکه و طراحی سیستمهای پیشنگر برای مدیریت انرژی در آینده چقدر مسئله مهمی است. پیرو همین چالش که به نظرم چالشی است که باید به صورت میانرشتهای بدان پرداخته شود، یکی از دانشجویان کارشناسی ارشد آینده پژوهی دانشگاه اصفهان موضوع پایان نامه خود را طراحی سیستم پیشنگر در شبکههای برق تعریف کرد. طراحی چنین سیستمی احتمالاً در آینده در همه جای دنیا به یک بحث روز تبدیل خواهد شد. به موضوعاتی شبیه به این موضوع فکر کنید، سعی کنید چالشهای آینده استقرار سیستمهای نوین فناوری را پیدا کنید و راه حلهایی برای آنها بیابید. اگر این اتفاق را رقم زدید به شما تبریک میگویم، شما یک کار آینده پژوهانه انجام دادهاید.
سلام
خسته نباشید
بنده پایانامه رو تحت این عنوان “طراحی سیستم پیشنگر مدیریت انرژی بر اساس مفهوم زمکان” پیدا کردم اما متاسفانه امکان خریدش از دانشگاه اصفهان نیست
آیا راه دیگه ای برای دسترسی به این پایانامه هست؟